Bildegalleri Villa La Belladona

Ferebolig med privat basseng Costa Brava Spania

Denne villaen fordeler fra mikroklima nytes av sør Costa Brava-regionen som har over 300 soldager i året. Nærliggende byer, inkludert Girona (katedral), Figueres (Dali Museum) og Blanes (Carl Faust Botanic Garden) tilbyr et bredt spekter av året underholdning og aktiviteter.

Beliggenheten er også ideell for å besøke badebyer og viker langs den berømte Costa Brava region, for eksempel Tossa de Mar, Calella de Palafrugell og Roses.

Villa La Belladona bildegalleri inne

Hans feriebolig villa er innredet i tradisjonell katalansk stil med hvelvede tak, eksponert murverk og biter av perioden rustikke møbler alle sammen for å skape et interiør på avslappet hygge og ekte sjarm i hvert hjørne.

Steinmurer er tykke for å holde huset kjølig om sommeren og koselig om vinteren.

Hele eiendommen er dekorert med vakre fliser fra Girona Costa Brava fylke.


Stor feriebolig Costa Brava Spania bildegalleri Villa La Belladona 32 personer

Villa La Belladona bildegalleri ute

Tiltalende og attraktiv, uteområdene er sikker på å være midtpunkt av ferien. Privateide forskanset bak utvalg av modne trær i skogen, er hagen en fryd.

I tillegg er det en inngjerdet hyggelig, privat badeplass, en lund med en fantastisk lekeplass for barn, en stor gress strandpromenade (for å spille volleyball, fotball …) og en dekorativ hage fremhever antikke jordbruksredskaper.


Stor feriebolig Costa Brava Spania bildegalleri Villa La Belladona privat basseng

Villa La Belladona bildegalleri grill

Grillplassen i huset har også et overbygd uteservering terrasse som er beleilig plassert i nærheten av sommer kjøkken og har fantastisk utsikt over gressletter og en skogkledd stubbe mot gated privat dør.

Dekket grill med sommer kjøkken, keramisk koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og stor stein bord spiseplass tilstøtende spill saloon av ferien villa. Nær det er det en veranda med sittende for opptil 40 personer, total overflate 80 m2.


Stor feriebolig Costa Brava Spania bildegalleri Villa La Belladona grill