Villa La Belladona bildegalleri inne

Stor feriebolig Costa Brava 32 personer

Stor feriebolig Costa Brava et feriested finner dere ideelt plassert mellom Girona og Barcelona. Villa La Belladona er en magnifikk herregård fra 1100-talet hvor gammelt og nytt møtes i en flott kombinasjon. Villaen på 675 kvm er fordelt på to etasjer og er nøye pusset opp for at beholde sin opprinnelige sjarm og Katalanske stil som utmerker villaen. Hvert rom er unikt og innrettet i en harmonisk fargepalett, vakre møbler og spennende detaljer.

Villaen på 565 kvm er fordelt på to etasjer og er nøye pusset opp for å beholde sin opprinnelige sjarm og katalanske stil som utmerker eiendommen. Den inngjerdede hagen som strekker seg utover hele 6.600 kvm finnes et innhegnet bassengområde der omgivelsene preges av typisk middelhavsstil.

Villa La Belladona inne


Bestill Villa La Belladona nå!

Stor Villa La Belladona er tilgjengelig for leie hele året: i fjorten dager, en uke, noen dager i uken, eller bare for en helg. Oppgitte priser er for utleie av hele eiendommen og er i euro all inclusive og uten noen skjulte kostnader.

Ukentlige bestillinger i månedene juni, juli og august går fra lørdag ​​til lørdag. I resten av året ukentlige perioder er fleksible.

Weekend perioder kjøres fra fredag ​​til søndag. Andre dager, når du bestiller langhelger, har en spesiell pris.

Vi ber om et depositum på første 20% for å bekrefte bestillingen. Balansen skyldes en måned før ankomst. Et refunderbart depositum på 200 euro skal betales i kontanter ved klienter ankomst og vil bli returnert ved utsjekking dag. Gjestene bes ankomme tidligst 16:00 og utsjekking senest 10 am. Likevel viss fleksibilitet etter avtale vil bli vurdert.

Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke på kontakt oss linken, eller e-post Mr Joseph Verdaguer på: info@villascostabrava.es.

Du kan også ringe oss på land linje nummer +34 972 168 272 eller på mobilnummer +34 650 485 ​​575.

Etter å ha mottatt din forespørsel vil vi sende deg, i løpet av noen korte timer, en e-post å svare på dine spørsmål og en fil som inneholder Holiday reisevilkår.