Villa La Belladona bildegalleri ute

Stor feriebolig Costa Brava med privat basseng

Villaen på 565 kvm er fordelt på to etasjer og er nøye pusset opp for å beholde sin opprinnelige sjarm og katalanske stil som utmerker eiendommen. Den inngjerdede hagen som strekker seg utover hele 6.600 kvm finnes et innhegnet bassengområde der omgivelsene preges av typisk middelhavsstil.

Foruten et kjøkken som er komplett utstyrt finnes, en stemningsfull spisesal, tre selskapsrom, kjeller samt, ikke mindre en syv soverom og fem bad. Den innhegnede hagen som strekker seg utover hele 6.600 kvm finnes alt og litt til. Omgivelsene består i frukttrær og annen typisk middelhavs natur. Det er også et innhegnet bassengområde, lekeplass med nybygget trehytte, veranda under tak med en svær grillplass, privat parkering, bordtennis, en sykkelpark, utedo, hytte med grillplass og mulighet for fiske i en nærliggende sjø.

Villa La Belladona bildegalleri utendors


Bestill Villa La Belladona nå!

Stor Villa La Belladona er tilgjengelig for leie hele året: i fjorten dager, en uke, noen dager i uken, eller bare for en helg. Oppgitte priser er for utleie av hele eiendommen og er i euro all inclusive og uten noen skjulte kostnader.

Ukentlige bestillinger i månedene juni, juli og august går fra lørdag ​​til lørdag. I resten av året ukentlige perioder er fleksible.

Weekend perioder kjøres fra fredag ​​til søndag. Andre dager, når du bestiller langhelger, har en spesiell pris.

Vi ber om et depositum på første 20% for å bekrefte bestillingen. Balansen skyldes en måned før ankomst. Et refunderbart depositum på 200 euro skal betales i kontanter ved klienter ankomst og vil bli returnert ved utsjekking dag. Gjestene bes ankomme tidligst 16:00 og utsjekking senest 10 am. Likevel viss fleksibilitet etter avtale vil bli vurdert.

Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke på kontakt oss linken, eller e-post Mr Joseph Verdaguer på: info@villascostabrava.es.

Du kan også ringe oss på land linje nummer +34 972 168 272 eller på mobilnummer +34 650 485 ​​575.

Etter å ha mottatt din forespørsel vil vi sende deg, i løpet av noen korte timer, en e-post å svare på dine spørsmål og en fil som inneholder Holiday reisevilkår.