Bildegalleri Villa Mas Estrada

Villa med privat basseng Costa Brava Spania

Holiday Villa Mas Ca l ‘Estrada er en fullstendig restaurert gamle katalanske våningshuset ligger i et nydelig område med naturlig skjønnhet og ro i Riudarenes, 85 km fra Frankrike, 95 km fra Barcelona og 25 km til strendene på Costa Brava.

Eiendommen består av to vedlagte men uavhengige villaer som ikke deler alle rom eller utendørs anlegg.

Mas Estrada, kapasitet 23 personer, og Lo Paller del Mas Estrada, kapasitet 17 personer. De to feriehus stå i en omfattende inngjerdet privat areal på mer enn 6000 m², dekket med vegetasjon og sette opp med alle nødvendige fasiliteter for å nyte en ferie med familie eller en gruppe venner.

Villa Mas Estrada bildegalleri inne

Ferien villa Mas Estrada står i omfattende grunnlag av mer enn 3500 m² og har en innebygd overflate på 400 m². Boligen er fordelt over to etasjer, fullt utstyrt med sentralvarme, air condition, gratis WiFi Internett-tilgang i hele eiendommen og en leilighet i nærheten bassengområdet. Den totale sovende kapasitet av denne villaen er 22 fordelt på 7 rom.

Den feriebolig Villaen er komfortabelt innredet i tradisjonell katalansk stil, komplett med sjarmerende fliser og takbjelker typisk for Girona Costa Brava-regionen i Catalonia.


Stor Feriehus Costa Brava Spania Villa Mas Estrada 40 personer

Villa Mas Estrada bildegalleri ute

Hver villa har sin egen utendørs gate, parkeringsplass område, badeplass, lekeplass og grill med tilstøtende spiseplass. Videre et gjerde og en høy tett vegetion skiller utsiden av de to husene slik at hver og en har sine egne retningslinjer.

Utover inngjerdet privat terreng er det dyrket mark og skog som tilhører eiendommen består av forskjellige typer trær typisk for Costa Brava vegetasjon.


Stor Feriehus Costa Brava Spania Villa Mas Estrada 2 privat basseng

Villa Mas Estrada bildegalleri grill

Dekket grill med gasskomfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser og stor stein bord spiseplass tilstøtende badeområde.

Nær det er det en veranda med å sitte i opp til 18 personer, total overflate 45 m2.


Stor Feriehus Costa Brava Spania Villa Mas Estrada