Bildegalleri inne Villa Mas Estrada

Villa med privat basseng Costa Brava Spania

Holiday Villa Mas Ca l ‘Estrada er en fullstendig restaurert gamle katalanske våningshuset ligger i et nydelig område med naturlig skjønnhet og ro i Riudarenes, 85 km fra Frankrike, 95 km fra Barcelona og 25 km til strendene på Costa Brava. Eiendommen består av to vedlagte men uavhengige villaer som ikke deler alle rom eller utendørs anlegg.

Mas Estrada, kapasitet 23 personer, og Lo Paller del Mas Estrada, kapasitet 17 personer. De to feriehus stå i en omfattende inngjerdet privat areal på mer enn 6000 m², dekket med vegetasjon og sette opp med alle nødvendige fasiliteter for å nyte en ferie med familie eller en gruppe venner.

Ferien villa Mas Estrada står i omfattende grunnlag av mer enn 3500 m² og har en innebygd overflate på 400 m². Boligen er fordelt over to etasjer, fullt utstyrt med sentralvarme, air condition, gratis WiFi Internett-tilgang i hele eiendommen og en leilighet i nærheten bassengområdet. Den totale sovende kapasitet av denne villaen er 22 fordelt på 7 rom.

Den feriebolig Villaen er komfortabelt innredet i tradisjonell katalansk stil, komplett med sjarmerende fliser og takbjelker typisk for Girona Costa Brava-regionen i Catalonia.

Villa Mas Estrada inne


Bestill Villa Mas Estrad nå!

Holiday Villa Mas Estrada er tilgjengelig for leie hele året: i fjorten dager, en uke, noen dager i uken, eller bare for en helg. Oppgitte priser er for utleie av hele eiendommen og er i euro all inclusive og uten noen skjulte kostnader.

Ukentlige bestillinger i månedene juni, juli og august går fra fredag ​​til fredag​​. I resten av året ukentlige perioder er fleksible.

Weekend perioder kjøres fra fredag ​​til søndag. Andre dager, når du bestiller langhelger, har en spesiell pris.

Vi ber om et depositum på første 20% for å bekrefte bestillingen. Balansen skyldes en måned før ankomst. Et refunderbart depositum på 200 euro skal betales i kontanter ved klienter ankomst og vil bli returnert ved utsjekking dag. Gjestene bes ankomme tidligst 16:00 og utsjekking senest 10 am. Likevel viss fleksibilitet etter avtale vil bli vurdert.

Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke på kontakt oss linken, eller e-post Mr Joseph Verdaguer på: info@villascostabrava.es.

Du kan også ringe oss på land linje nummer +34 972 168 272 eller på mobilnummer +34 650 485 ​​575.

Etter å ha mottatt din forespørsel vil vi sende deg, i løpet av noen korte timer, en e-post å svare på dine spørsmål og en fil som inneholder Holiday reisevilkår.