Bildegalleri Villa Mas Figueres

Feriehus med privat basseng Costa Brava Spania

Hele huset er dekorert med vakre fliser fra Girona Costa Brava fylke og er full av flotte funksjoner, inkludert takbjelker i alle rom. Ferien villa er innredet i tradisjonell katalansk stil, med tykke steinvegger å holde huset kjølig om sommeren og koselig om vinteren. For din ekstra komfort er det sentralvarme og aircondition.

Nedenfor finner du et bildegalleri av Villa Mas Figueres. Galleriet har blitt delt inn bilder av interiøret, bilder av utsiden av villaen og bilder av store vist grill.

Villa Mas Figueres bildegalleri inne

Hovedhuset rommer opp til 32 personer i ni fullt innredede klimatiserte soverom, ni bad (4 bad), 2 stuer, og en romslig spisestue med kjøkken vedlagt. Dette ferie villa tilbyr alle hjemmets bekvemmeligheter for noen stor gruppe.

Denne vakre villaen kan romme opp til 32 personer og er fordelt over to etasjer med et samlet areal på 800 m2 med sentral luft og varme.

I tillegg er det en liten frittliggende hytte som sover to, på 25m2 bare 85m. fra hovedhuset.


Bildegalleri Villa Mas Figueres 32 personer

Villa Mas Figueres bildegalleri ute

Eiendommen består av over 5500 m2 av private vedlagt begrunnelse hvor du vil nyte den sjarmerende hovedhuset, den lille hytta og den romslige verandaen (465 m2) som er ideelt for feiringer.

I tillegg er det en inngjerdet hyggelig, privat badeplass, en lund med en fantastisk lekeplass for barn, en stor gress strandpromenade (for å spille volleyball, fotball …) og en dekorativ hage fremhever antikke jordbruksredskaper.


Bildegalleri Villa Mas Figueres privat basseng

Villa Mas Figueres bildegalleri grill

Romslig veranda med matlaging område: grill, sommer kjøkken, mikrobølgeovn, gasskomfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser.

Spiseplass for opptil 75 gjester med 60 “TV med SAT.

Spillområdet: ping pong bord, fotballspill, biljardbord og en to cockpiter med to PlayStation 3 racing simulatorer, komplett med et omfattende utvalg av hagemøbler, 272 m2.


Bildegalleri Villa Mas Figueres grill