Villa Mas Figueres bildegalleri inne

Stor feriehus i Costa Brava Spania

Eiendommen består av over 5500 m2 av private vedlagt begrunnelse hvor du vil nyte den sjarmerende hovedhuset, den lille hytta og den romslige verandaen (465 m2) som er ideelt for feiringer. I tillegg er det en inngjerdet hyggelig, privat badeplass, en lund med en fantastisk lekeplass for barn, en stor gress strandpromenade (for å spille volleyball, fotball …) og en dekorativ hage fremhever antikke jordbruksredskaper. En fjernkontroll jernport sikrer ditt personvern.

Hovedhuset rommer opp til 32 personer i ni fullt innredede klimatiserte soverom, ni bad (4 bad), 2 stuer, og en romslig spisestue med kjøkken vedlagt. Dette ferie villa tilbyr alle hjemmets bekvemmeligheter for noen stor gruppe.

Hele huset er dekorert med vakre fliser fra Girona Costa Brava fylke og er full av flotte funksjoner, inkludert takbjelker i alle rom.

Villa Mas Figueres inne


Bestill Villa Mas Figueres nå!

Holiday Villa Mas Figueres er tilgjengelig for leie hele året: i fjorten dager, en uke, noen dager i uken, eller bare for en helg. Oppgitte priser er for utleie av hele eiendommen og er i euro all inclusive og uten noen skjulte kostnader.

Ukentlige bestillinger i månedene juni, juli og august går fra søndag ​​til søndag. I resten av året ukentlige perioder er fleksible.

Weekend perioder kjøres fra fredag ​​til søndag. Andre dager, når du bestiller langhelger, har en spesiell pris.

Vi ber om et depositum på første 20% for å bekrefte bestillingen. Balansen skyldes en måned før ankomst. Et refunderbart depositum på 200 euro skal betales i kontanter ved klienter ankomst og vil bli returnert ved utsjekking dag. Gjestene bes ankomme tidligst 16:00 og utsjekking senest 10 am. Likevel viss fleksibilitet etter avtale vil bli vurdert.

Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke på kontakt oss linken, eller e-post Mr Joseph Verdaguer på: info@villascostabrava.es.

Du kan også ringe oss på land linje nummer +34 972 168 272 eller på mobilnummer +34 650 485 ​​575.

Etter å ha mottatt din forespørsel vil vi sende deg, i løpet av noen korte timer, en e-post å svare på dine spørsmål og en fil som inneholder Holiday reisevilkår.