Villa Mas Figueres ute


Villa Mas Figueres bildegalleri ute

Stor feriehus med privat basseng i Costa Brava

Denne sjarmerende stein ferievilla er en restaurert gammel gård som ligger i hjertet av landsbygda i innlandet Costa Brava og kun 55 minutter fra Barcelona. Det har lett tilgang fra sør-vestlige Frankrike (Toulouse, Montpellier og Perpignan), gjennom viktige veier som AP-7 langs den spanske middelhavskysten og motorveien N-II som fører til Madrid. Videre er det også gode kommunikasjoner med de internasjonale flyplassene i Barcelona (BCN) og Girona (GRO), Ryanair og de ​​store luft linjer som: British Airways, Lufthansa, SAS, etc.

Denne villaen ligger bare 4 km fra shoppingområdene og vår vedlikeholdspersonell hovedkvarter.

Denne store villaen, omgitt av natur og kulturlandskap, er også i nærheten av strendene på Costa Brava som Tossa de Mar, Pals og Calella de Palafrugell og berømte byer som Girona (den gamle jødiske kvarteret) og Figueres (Dali Museum) som tilbyr et bredt utvalg av året underholdning og aktiviteter.

Villa Mas Figueres ute


Bestill Villa Mas Figueres nå!

Holiday Villa Mas Figueres er tilgjengelig for leie hele året: i fjorten dager, en uke, noen dager i uken, eller bare for en helg. Oppgitte priser er for utleie av hele eiendommen og er i euro all inclusive og uten noen skjulte kostnader.

Ukentlige bestillinger i månedene juni, juli og august går fra søndag ​​til søndag. I resten av året ukentlige perioder er fleksible.

Weekend perioder kjøres fra fredag ​​til søndag. Andre dager, når du bestiller langhelger, har en spesiell pris.

Vi ber om et depositum på første 20% for å bekrefte bestillingen. Balansen skyldes en måned før ankomst. Et refunderbart depositum på 200 euro skal betales i kontanter ved klienter ankomst og vil bli returnert ved utsjekking dag. Gjestene bes ankomme tidligst 16:00 og utsjekking senest 10 am. Likevel viss fleksibilitet etter avtale vil bli vurdert.

Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke på kontakt oss linken, eller e-post Mr Joseph Verdaguer på: info@villascostabrava.es.

Du kan også ringe oss på land linje nummer +34 972 168 272 eller på mobilnummer +34 650 485 ​​575.

Etter å ha mottatt din forespørsel vil vi sende deg, i løpet av noen korte timer, en e-post å svare på dine spørsmål og en fil som inneholder Holiday reisevilkår.