Om oss Villas Costa Brava

Store feriehus til leie i Spania Costa Brava

Vårt firma Masies Serra Magra S.L.L., grunnlagt av Maria Angels and Joseph Verdaguer i 2001, ble satt opp med oppdrag å tilby en høy standard på typisk katalansk villaer på Costa Brava i Spania. Siden da har vi vært å leie våre flotte store villaer til en verdensomspennende kundekrets.
Vårt hovedmål er å snu ditt beste drøm om å leie et feriehus på Costa Brava i en levende realitet, og for å gjøre det vi er forpliktet til å gi våre kunder hva vi forventer for oss hjemme. Så på denne måten har vi gjort nøyaktige investeringer hvert år i alle våre villaer for å forbedre dem.

Resultatet har vært en suksess takket være den utrettelige arbeid for vår multidisciplinay og fleksible team av 13 personer, dedikert utelukkende for å tilfredsstille våre kunders behov.

Masies Serra Magra S.L.L. medlem av Spansk-Norsk Handelkammer

Medlem av Spansk-Norsk Haldelskammer

Medlem av Spansk-Norsk Haldelskammer

Hva gjør vår organisasjon forskjellig fra andre som tilbyr villaer til lei

e på Costa Brava?

  • Vi tilbyr eiendommer til leie kun etter vårt team har restaurert dem og godkjent at det er opp til de høye standardene våre kunder forventer.
  • Vi arbeider ikke gjennom utleiebyråer. Resultatet er bedre store villaer til lavere priser og fyldigere og mer nøyaktig informasjon for våre kunder.
  • Vi bare spesialister på Costa Brava-regionen, Spania, drar nytte av det flotte landskapet og sin nærhet til byen Barcelona.

Hva kan du forvente når du tar kontakt med Villas Costa Brava for informasjon om våre eiendommer?

  • Primært vil vi snakke med deg i dybden om hva slags hus du søker på Costa Brava. Vi har mange års erfaring i matchende folk med deres drøm villa. Enten du er en stor gruppe som har en familiegjenforening eller en gruppe av venner feirer en spesiell jubileum, vil vi tilby deg et utvalg av store villaer skreddersydd til dine behov og budsjett.
  • Dernest alle våre eiendommer har en vaktmester som kan kontaktes i nødstilfeller eller på grunn av VVS, elektro eller andre problemer. Et telefonnummer til en kontaktperson som tilhører våre ansatte er utstyrt med en brosjyre som heter nyttig informasjon for ferien, der klientene får om to måneder før deres ankomst. På denne måten har vi utarbeidet omfattende informasjon for våre gjester som inkluderer de nærmeste supermarkeder, åpne markeder, helsestasjoner, etc.

Selskapets informasjon

Navn på virksomheten:Masies Serra Magra S.L.L.
Skatt Antall:ESB17671587
Forretninger Adresse:Carrer Pompeu Fabra 15
By:Sils
Postnummer:17410
Land:Spania – Catalonia – Costa Brava
Land nummer:+34 972168272
Mobilnummer:+34 650485575