Villas Costa Brava Aktiviteter

Kultur

Omgivelsene kring Girona er fullt med kulturelle perler. Den tusenårige staden Girona eller “Lille Venezia” som den kalles, har mye å tilby som for eksempel “El Call”- et gammelt jødisk kvarter med gater som går tilbake til middelalderen og er den best bevarte i hele Katalonia. Man kan derifra besøke en 1500-tals katedral med verdens største gotiske skip. Noen kilometer nordost finner man kunstneren Salvador Dali(1904-1989) sin fødselsby Figueres, der man finner Dali sitt museum med mulighet til guide. Innen en kjøretur på 45 minutter finner du Cadaques, der man kan besøke den store kunstnerens hus. Cadaques har en vakker beliggenhet ved en vik i naturreservatet “Cap de Creus”. “La Selva” som omgir byen kan stoltsere med et flertall romerske levninger, fremst i Caldes de Maravella og Macanet de la Selva. Andre plasser av svært kulturelt verdi er middelalder byene Besalu, Pals og Benediktklostret “Sant Pere de Roda”.

jewish-quarter-call-girona-villas-costa-brava

Costa Brava og deres strender

Det ligger flere herlige strender innen en ca 20 minutter. Så som Tossa del Mar, Canyelles, Sa Boadella og Santa Cristina. Nor for Tossa del Mar ligger ytterligere vakre strender som Platja, Gran, Porto Pi, Del Llorell som alle er verdt et besøk i sommersolen.

tossa-de-mar-beach-villas-costa-brava

Sportsaktiviteter

Er man golffrelst kan man besøke noen av Spanias beste baner innen bare noen kilometers avstand. Andre aktiviteter som rekommanderes er turer, riding og sykling. Mountainbikes kan leies inne i byen Sils som ligger i nærområdet.

golf-pga-catalonia-villas-costa-brava